Tim

Iza dobro urađenog posla stoji još bolje posložen tim, odlučite da bude i Vaš tim

Home \ Tim

Bojan Vrančić

Partner
Bojan je L2 CFA kandidat i posjeduje položen brokerski ispit. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, smjer Financije. Bojan posjeduje više od pet godina iskustva na području revizije i savjetovanja iz različitih djelatnosti. Ujedno je imao prilike raditi na različitim transakcijama od kojih neke uključuju restrukturiranje trgovačkih društava, dubinska snimanja i procjene vrijednosti društva. Tijekom rada u međunarodnim organizacijama (Deloitte i Ernst & Young TAS) sudjelovao je na raznim projektima u regiji.

Joško Buljubašić

Partner
Joško je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Posjeduje iskustvo rada na području revizije kroz rad u društvu Deloitte. Nakon toga radi u društvu AD Plastik kao glavni kontroler društva kćeri iz Rusije, gdje je bio odgovoran za implementaciju kontroling sustava u društvo te redovno financijsko izvještavanje prema Upravi. Radio je kao voditelj financija u jednom proizvodnom društvu iz Splita koje posluje na međunarodnim tržištima.

Antonio Brzica

Menadžer
„Antonio na operativnoj razini vodi i upravlja EU projektima sufinanciranim bespovratnim sredstvima iz operativnih programa „Konkurentnost i kohezija“ te „Ruralni razvoj“.
Tijekom svoga prethodnoga rada uspješno je sudjelovao u pripremi brojnih EU projekata, kao i u postupcima nabave te provedbe istih.

Unutar Društva zadužen je za prepoznavanje prilika i savjetovanje klijenata u vezi dobivanja bespovratnih sredstava i financiranje raznih projektnih ideja, a kontinuiranim educiranjem kroz rad s projektima sufinanciranim iz EU fondova, usavršio je znanja i vještine za prepoznavanje prilika za financiranje bespovratnim sredstvima, dizajn i cjelokupnu razradu EU projekata.

Nositelj je certifikata u području javne nabave.“

Obratite nam se bez ustručavanja.